DE SMULSHOP

DE SMULSHOP De lekkerste snackbar in de regio!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 5329 beoordelingen
26 sep 2020 om 14:43 Altijd lekker en je krijgt veel! Wel was het wat aan de lauwe kant.. we wonen ook wel wat verder van de smulshop vandaan. Favoriet de pita kaas speciaal en de kapsalon
25 sep 2020 om 21:18 Duurde veel te lang en kreeg alleen maar een grote mond aan de telefoon. Onwijs lang geduurd en ze zouden het goed maken, maar mooi niks gehad.
25 sep 2020 om 11:04 Zoals altijd weer snel en alles goed warm,en t extraatje ; ) was ook erg goed !
24 sep 2020 om 17:59 Top tent! Razendsnel en prima eten!
24 sep 2020 om 1:47 Heel lang moeten wachten op het eten en het gewoon woensdag avond, erg teleurgesteld. Eten was prima maar niet het beste
23 sep 2020 om 21:51 Goed eten en service
23 sep 2020 om 2:02 Beste kapsalon van leiden lekker vers vlees top!!
22 sep 2020 om 12:26 eergister bestelt en patat van jullie kapsalon was slap en volgende ochtend kreeg ik zware diarree van dat kapsalon. gezien jullie reviews begin ik in te zien dat jullie alleen bij mij smerig eten geven, als je mij zo erg haat,stik in jullie haat dan maar
20 sep 2020 om 20:15 Super snel bezorgd! En heerlijke patatjes!
18 sep 2020 om 21:01 Patat en snack waren lekker en goed warm! De manier van bezorgen was niet zo prettig. De bezorger belde aan en klopte keihard op de deur en begroette ook niet.
17 sep 2020 om 21:03 Gister ging er iets mis met de bestelling maar dit werd super goed opgelost. Absolute aanrader! En het eten was heerlijk!
17 sep 2020 om 11:21 Bestel altijd bij de smulshop :) Eten was goed warm & lekker! Kreeg een extra bakje saus & sambal erbij, super attent, thanks guys!